Menú de gener Escoles Bressol
|
DILLUNS |
DIMARTS |
DIMECRES |
DIJOUS |
DIVENDRES |
|
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
DINAR |
FESTIU |
Amanida de tomàquet i pastanaga Llenties guisades amb arròs i verduretes
Fruita |
Brou de peix Lluç al forn amb verduretes
Formatge batut |
Consomé Truita de patata i carabassó amb amanida de tomàquet
Fruita |
Brou Vegetal Macarrons a la bolonyesa Iogurt |
BERENAR |
|
Llet amb cereals sense sucre |
Pa amb tomàquet i pernil dolç Daus de poma |
Formatge batut i bastonets de pa casolans |
Pa amb tomàquet i formatge Grills de Mandarina |
|
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
DINAR |
Amanida d’enciam i pastanaga Estofat de pollastre amb verduretes
Iogurt |
Brou vegetal Pasta a la carbonara
Fruita |
Liquat de verdures Conill amb pèsols, pastanagues i xampinyons
Fruita |
Amanida de remolatxa i formatge fresc Filet de lluç amb salsa de tomàquet i arròs blanc
Iogurt |
Crema de verdures Remenat d’ou amb pernil dolç i formatge
Fruita |
BERENAR |
Pa amb tomàquet i pernil salat Pera |
Llet amb cereals |
Pa amb xocolata i llet Mandarina |
Macedonia i pa torrat |
Pancakes de plàtan i llet |
|
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
DINAR |
Consomé Fideus a la cassola amb filet de porc
Iogurt |
Escudella de Sant Antoni Carn d’olla
Fruita |
Liquat de verdures Truita de patata i moniato amb amanida de tomàquet i olives
Iogurt |
Mongeta tendra i patata Pit de pollastre arrebossat
Fruita |
Brou de peix Brandada de bacallà
Fruita
|
BERENAR |
Pa amb tomàquet i gall d'indi Rodanxes de plàtan |
Iogurt amb fruites naturals i bastonets de pa casolans |
Pa amb tomàquet i formatge Daus de poma |
Batut de fruites i galetes |
Magdalenes casolanes i llet |
|
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
DINAR |
Sopa d'estrelletes Mandonguilles a la jardinera
Iogurt |
Liquat de verdures Conill amb pèsols i pastanaga
Fruita |
Crema de verdures Suquet de peix
Iogurt |
Crema de cigrons Truita a la francesa i tomàquet amanit
Fruita |
Amanida de formatge fresc i alvocat Fruita
Fruita |
BERENAR |
Pa de pessic de taronja |
Llet amb cereals sense sucre |
Pa torrat i gall d'indi Grills de mandarina |
Formatge batut i bastonets de pa casolans |
Pa amb tomàquet i pernil salat Pera |
|
29 |
30 |
31 |
|
|
DINAR |
Consomé Pollastre al forn amb moniato, ceba i tomàquet
Fruita |
Brou vegetal Rostit de vedella amb verduretes
Fruita |
Liquat de verdures Quiche Lorraine Fruita |
||
BERENAR |
Formatge batut i pa torrat |
Coca de poma i llet |
LLet amb cereals sense sucre |
Nota: En cas que hi hagi algun imprevist, la Direcció de l’Escola Bressol es reserva el dret de modificar aquest menú sense avis previ.