Menú del 20 al 24 de maig
Telèfon 807 005 per comandes el dia d’abans fins les 13 h
PRIMERS PLATS | SEGONS PLATS | |
Dilluns | FESTIU | FESTIU |
Dimarts |
- Amanida de tomàquet i ceba tendra - Crema de bròquil i pastanaga - Pasta saltada amb verdures |
- Lluç al forn amb salsa verda - Costella a la planxa amb crema de bolets |
Dimecres |
- Amanida variada - Crema de pèsols - Verdura de temporada al vapor |
- Salmó al forn amb juliana de verdures - Pollastre a la catalana |
Dijous |
- Amanida amb alvocat - Crema de verdures - Pinya amb pernil |
- Llenguado a la planxa amb patata, pebrot i carbassó - Lasanya de carn de vedella d'Andorra |
Divendres |
- Amanida amb ou dur - Vichyssoise - Empedrat de mongetes |
- Llobarro al forn amb salsa d'ametlles - Peus de porc al forn |
Nota : Aquest menú està subjecte a canvis.
El menú ofereix: un primer plat, segon, postres, aigua, pa i cafè.
Important: Els menús s’hauran d’encomanar amb un dia d'antel·lació, abans de les 15h, ja que han de sortir des de la cuina central.