Menú del 20 al 24 de maig

Telèfon 807 005 per comandes el dia d’abans fins les 13 h 

 

  PRIMERS PLATS SEGONS PLATS
Dilluns FESTIU  FESTIU 
Dimarts

- Amanida de tomàquet i ceba tendra 

- Crema de bròquil i pastanaga 

- Pasta saltada amb verdures 

- Lluç al forn amb salsa verda 

- Costella a la planxa amb crema de bolets 

Dimecres

- Amanida variada 

- Crema de pèsols 

- Verdura de temporada al vapor 

- Salmó al forn amb juliana de verdures 

- Pollastre a la catalana 

Dijous

- Amanida amb alvocat 

- Crema de verdures 

- Pinya amb pernil 

- Llenguado a la planxa amb patata, pebrot i carbassó 

- Lasanya de carn de vedella d'Andorra 

Divendres

- Amanida amb ou dur 

- Vichyssoise 

- Empedrat de mongetes 

- Llobarro al forn amb salsa d'ametlles 

- Peus de porc al forn 

Nota : Aquest menú està subjecte a canvis.  

 

El menú ofereix: un primer plat, segon, postres, aigua, pa i cafè. 

Important: Els menús s’hauran d’encomanar amb un dia d'antel·lació, abans de les 15h, ja que han de sortir des de la cuina central.