Escaldes‐Engordany reparteix fins a 2.700 racions de la tradicional escudella de Sant Antoni
La plaça dels dos Valires d’Escaldes-Engordany ha estat l’escenari, aquest migdia, on s’ha preparat la tradicional escudella de Sant Antoni. Els Amics del Pont dels Escalls ha comptat amb la col·laboració de la Unió Pro-Turisme per a preparar aquest plat tan hivernal que ha ajudat a passar millor el fred. El conseller de cultura i promoció econòmica, Valentí Closa, ha volgut agrair la feina que han dut a terme ambdues entitats que han repartit fins a 2.700 racions d’escudella que s’ha començat a cuinar des de primera hora del matí.
Els Amics del Pont dels Escalls juntament amb la Unió Pro-Turisme han estat els encarregats de preparar aquest plat hivernal que enguany ha comptat amb el seu plat commemoratiu
Closa s’ha mostrat satisfet de poder festejar, un any més, la tradicional escudella de Sant Antoni. En aquest sentit, el conseller ha manifestat que “aquest any tornem a tenir el tradicional plat per acompanyar l’escudella que molta gent l’acaba guardant com a record”. En l’acte d’avui també hi han assistit altres membres de l’equip comunal. Tots ells han volgut degustar una de les porcions d’escudella que ha estat preparada a base de 250 quilos de verdures (carabassa, col verda, pastanaga, api, porro i patata) i 290 quilos de carn (vedella, cansalada viada de porc, careta de porc, gallina, botifarra blanca i negre, bringuera, pilota i ossos de vedella, porc i pernil).