Taller de nutrició. Pa massa mare
En aquest taller aprendrem a fer massa mare; un llevat de la pròpia farina i les bactèries benignes de l’aire que té múltiples propietats gràcies als lactobacils i el Saccharomyces que conté. Posteriorment, elaborarem un pa artesà.
Nutrició. Pa massa mare
Taller impartit per Núria Robert (formada en ciències químiques).
El pa resultant és més saludable i aporta els següents beneficis:
- Milloren les propietats nutricionals.
- Redueix l’índex de glicèmia del pa.
- Neutralitzen certes parts del gluten.
Ja et pots inscriure de l'1 al 7 d'octubre. Enviar AQUEST DOCUMENT a cristina.garriga@e-e.ad o bé, directament al Departament d'Acció Social, de dilluns a dijous de 8 h a 13 h i de 13.30 h a 16.15 h i divendres de 8 h a 15 h.
Dia: 8 d'octubre de 2024
Hora: 19 h
Lloc: Cuina de la Llar de Jubilats del Comú d'Escaldes-Engordany
Places: 8 max.
Cost de l'activitat: 5 €