Celebrem la 1a edició de la cursa popular dels 3 Ponts coincidint amb la festivitat de Tots Sants

Les inscripcions ja estan obertes!

Incriure-te aquí

El departament d’Esports del Comú d’Escaldes-Engordany organitza la 1a edició de la cursa popular dels 3 Ponts. Una acció esportiva que se celebrarà el pròxim 26 d’octubre, coincidint amb l’inici de les vacances escolars de Tots Sants, i que està oberta a tots els públics. La prova tindrà dos recorreguts per fer-la accessible a tothom que hi vulgui participar. Així, hi haurà un recorregut d’1,7 quilòmetres, de caire més familiar, i un altre de 3,2 quilòmetres, que tindrà classificació. La cursa donarà inici a les 18.00 hores i finalitzarà cap a les 20.30 hores al Prat del Roure. La consellera d’Esports, Laura López, ha destacat que la cursa permetrà “que els participants coneguin la part històrica de la parròquia i el seu patrimoni cultural i històric de manera divertida”.

La prova esportiva vol fomentar l’activitat física entre la població i donar a conèixer part del patrimoni cultural i històric de la parròquia

La cursa dels 3 Ponts s’ha dissenyat amb la voluntat de fomentar l’activitat física per a tothom i per donar a conèixer part del patrimoni cultural d’Escaldes-Engordany. I és que els corredors que facin el recorregut de 3,2 quilòmetres travessaran els tres ponts històrics de la parròquia, d’aquí el nom de la cursa, que han estat restaurats fa pocs mesos. Així, el pont de la Tosca, el pont dels Escalls i el pont d’Engordany cobraran protagonisme durant aquest esdeveniment esportiu. Aquesta prova, que tindrà un caire més competitiu, es podrà dur a terme també per equips amb una classificació pels cossos especials i una per grups de persones dels comuns. En aquest sentit, el cap del departament d’Esports del Comú, Julio Pintado, ha explicat que els dos circuits seran circulars i tindran la sortida i l’arribada al Prat del Roure.

Cal assenyalar que ambdós recorreguts pretenen dinamitzar diferents zones de la parròquia. Tant és així que durant el transcurs de la prova hi haurà ambientació per animar als corredors i també es duran a terme tallers de pinta cares i una xocolatada popular.

Finalment, recordar que tots els corredors que es donin cita a la cursa popular dels 3 Ponts podran córrer disfressats, acompanyats del seu gos o, fins i tot, arrossegant el cotxet dels més petits de la casa. I és que l’objectiu final és passar una bona estona entre amics i família.