Escaldes-Engordany i el BC MoraBanc Andorra renoven el conveni de col·laboració

El Comú d’Escaldes-Engordany i el Bàsquet Club MoraBanc Andorra han renovat el conveni de col·laboració per a la temporada 2024-25. El contingut de l’esmentat conveni implica la promoció i patrocini, per part del Comú, del Bàsquet Club Morabanc Andorra a la lliga Endesa i de l’equip de capacitats especials del club, que manté el nom BC Andorra Escaldes-Engordany. En aquest sentit, la corporació es compromet a seguir en el desenvolupament del vessant social de l’entitat esportiva. El conveni també inclou una aportació econòmica i tindrà vigència fins al 30 de juny del 2025.

La renovació del conveni estableix que el Comú seguirà sent patrocinador institucional i donarà nom a l’equip de capacitats especials que jugarà com a BC MoraBanc Andorra Escaldes-Engordany

Un dels punts més importants del conveni és l’ús del Prat Gran per part del BC Morabanc Andorra Escaldes-Engordany tant per entrenaments com per acollir els diferents partits de lliga. Així mateix, també va ser l’escenari del Trofeu Escaldes-Engordany amb el partit de pretemporada que es va disputar a principis de setembre i els beneficis del qual van anar dirigits a l’associació Projecte Vida. El Prat Gran també serà el lloc on es disputarà el partit benèfic i d’exhibició “Champions per Unicef”, jornada que comptarà amb l’assistència de personalitats del país i esportistes reconeguts.