L’Espai Jovent enceta la 19a edició del grup de mares i pares per afrontar amb eines l’adolescència

 

Pots incriure't aquí.

 

El comú d’Escaldes-Engordany torna a posar en marxa el grup de pares i mares coincidint amb l’inici del nou curs escolar. Un espai de conversa i reflexió on els progenitors de joves d’entre 10 a 17 anys podran compartir dubtes i inquietuds sobre la pre-adolescència i l’adolescència i posar-les en comú a través de l’acompanyament de la psicòloga especialitzada en aquest àmbit Assumpció Lluís.

La iniciativa contempla com a novetats l’obertura d’un grup de pares amb fills pre-adolescents i sessions online per a donar més flexibilitat a les famílies interessades

Per a l’edició d’enguany s’ha trobat adient crear fins a tres grups diferenciats per l’edat dels adolescents, ja que les problemàtiques no són les mateixes. Així hi haurà els grups per a pares amb fills pre-adolescents (10 a 12 anys) i pares amb fills adolescents (13 a 17 anys).  Alhora, també s’han volgut programar sessions online per donar més flexibilitat a les famílies interessades.

La primera trobada tindrà lloc l’1 d’octubre a les 20.15 hores a l’Espai Jovent. Les sessions posteriors es faran en el mateix indret, però s’iniciaran a les 20.30 hores. Amb tot, el tret de sortida pels grups presencials serà el 7 i 8 d’octubre mentre que el grup en format online començarà una setmana més tard. La metodologia d’aquestes xerrades serà a partir d’inquietuds que presentin els pares, d’articles, vídeos, notícies d’actualitat que serveixen per obrir el tema, centrar-lo i generar debat i reflexió.

El període d’inscripcions estarà obert del 16 al 27 de setembre

El servei és gratuït. No obstant això, la inscripció prèvia és obligatòria donat que les places són limitades amb un màxim de 15 persones pel bon funcionament del grup.

El període d’inscripcions estarà obert del 16 al 27 de setembre. Cal dir que els primers 45 inscrits seran admesos en les sessions d’octubre a gener i els 45 següents entraran en l’edició que s’iniciarà al febrer. La resta entraran en llista d’espera.