Ràmio inaugura temporada el pròxim 7 de juliol amb activitats esportives i culturals per a tothom

vall del madriu

 

Ràmio serà el centre d'atenció el pròxim diumenge 7 de juliol, dia en què se celebrarà la 3a festa Reviu Ràmio, que presenta un programa d’activitats variat i adequat a tots els públics. I és que l’objectiu final de l’esdeveniment consisteix a passar un dia a la Vall del Madriu.

La festa d'inauguració de la temporada començarà a les 09.15 hores amb la sortida guiada des de la Plana. Una ocasió única per escoltar el cant dels ocells de la zona i saber-los identificar. Aquesta serà una activitat que s’anirà realitzant per tot el trajecte fins a arribar a Ràmio. A la mateixa hora, però des del pàrquing de La Plana, els més aventurers tindran l’opció de fer la via ferrata del Roc dels Esquers acompanyats d’un guia. Una altra activitat de caràcter esportiu que es podrà fer el mateix dia, però més suau, és la marxa nòrdica que sortirà a les 09.30 hores des de la Font de la Closa fins a arribar a Ràmio.

Una vegada arribats a Ràmio es donarà pas a les activitats més familiars i culturals. Així, a partir de les 10.30 hores tindrà lloc el joc de pistes mentre que de les 10.30 hores a 11.15 hores i d’11.30 hores a 12.15 hores es faran visites culturals guiades de Ràmio i del seu entorn. En aquesta activitat s’explicarà la història de Ràmio i els seus trets característics com la construcció dels murs de pedra seca. En aquest sentit, cal assenyalar que durant els dies 5, 6 i 7 de juliol tindrà lloc el taller participatiu de pedra seca en què, a més d’aprendre la tècnica de construcció, es participarà en la restauració del patrimoni de la Vall del Madriu. Una acció que és gratuïta i està oberta al públic adult. Per aquesta activitat caldrà inscriure’s a través d'aquest formulari

Totes aquestes activitats serviran per agafar gana per la botifarrada popular que tindrà lloc a partir de les 13.30 hores. El dinar que estarà amenitzat amb música en directe. 

Per una òptima organització, caldrà inscriure’s per a realitzar qualsevol de les activitats programades i participar de la botifarrada popular a través d'aquest formulari