Una vintena d’infants de la parròquia viatjaran a Lalín a inicis de setembre

El Comú d’Escaldes-Engordany ha realitzat, aquest dimarts, el sorteig que ha donat a conèixer el nom dels infants que viatjaran fins a Lalín del 2 al 6 de setembre. En total, seran 20 nenes i nens d’entre 11 i 12 anys els que es desplaçaran fins a la ciutat gallega gràcies als intercanvis de tipus social i cultural que es contemplen dins el marc del protocol d’agermanament que el Comú manté amb l’Ajuntament de Lalín. Cal dir, que durant el mateix sorteig s’han escollit fins a 10 suplents que cobriran la plaça d’algun dels afortunats en cas de renúncia.

Els infants que tindran l’oportunitat de conèixer Lalín, municipi de la província de Pontevedra, realitzaran activitats turístiques, esportives, culturals i educatives. Durant els cinc dies d’estada, els nens i nenes estaran acompanyats per funcionaris del Comú d’Escaldes-Engordany i de l’Ajuntament de la ciutat gallega que s’encarregaran de la recepció, l’allotjament i l’organització de les diferents activitats.

L’acord d’agermanament entre ambdues institucions és del 2005 i cada dos anys tenen lloc intercanvis entre infants i gent gran d’ambdues poblacions. De fet, el primer viatge que varen fer els infants d’Escaldes-Engordany cap a Lalín va ser l’any 2006 i des d’aleshores fins a l’actualitat un centenar de nenes i nens han participat en la iniciativa.