Escaldes-Engordany dona 534 euros a Unicef

El Comú d’Escaldes-Engordany ha entregat un xec de 534 euros a Unicef Andorra. Una xifra que prové de la recaptació en la venda de llibres de segona mà que va realitzar la biblioteca comunal durant la fira de Sant Jordi que es va celebrar a la plaça Coprínceps. Cada any, la biblioteca d’Escaldes-Engordany, posa a la venda, a un preu de 2 euros, llibres provinents de donacions de particulars i del fons de la mateixa biblioteca amb l’objectiu d’entregar tots els beneficis econòmics a una associació sense ànim de lucre del país.

Enguany, la beneficiada és Unicef Andorra que destinarà els 534 euros al projecte que està duent a terme al sud de Madagacar, amb l’objectiu de desplegar solucions climàtiques en benefici dels infants. De fet, ja fa dos anys que l’organització treballa juntament amb els sectors públic i privat en la iniciativa esmentada, que està centrada en el desenvolupament dels sistemes d’aigua amb energia solar. Així, des d’Unicef es pretén construir un futur més verd eliminant la necessitat d’usar combustible en els sistemes de subministrament d’aigua.

Cal assenyalar que altres organitzacions andorranes que s’han vist beneficiades sota el mateix concepte que Unicef Andorra han estat Mans Unides, Càritas Andorrana i la Creu Roja Andorrana.