Campus d’estiu a Ràmio

El Comú d’Escaldes-Engordany organitza una nova edició del Campus Ràmio, que tindrà lloc de juliol a setembre i està dirigit a infants i joves de 8 a 17 anys.

 

 

Què és el Campus Ràmio? 

És un campament que té per objectiu que els joves visquin una experiència enriquidora que els servirà per conèixer el medi natural que envolta Ràmio i el patrimoni de la Vall del Madriu.

Durant la setmana de campaments, els participants descobriran la fora i la fauna de la zona i coneixeran els diferents oficis que es van desenvolupar a la vall, com ara, la siderúrgia, i també es farà una visita a la Farga. El senderisme, les excursions i els jocs de pistes són les altres activitats que es realitzaran durant la setmana del Campus Ràmio. Les nits també tindran el seu atractiu, i és que tots els participants coneixeran les diferents constel·lacions i aprendran a fer un foc primitiu al voltant del qual cantaran cançons i explicaran històries de muntanya.

Totes aquestes activitats es faran sota l’acompanyament de personal experimentat en campaments, entre ells, guies de muntanya i monitors de lleure. 

Edats i dates

Campaments 8/11 anys: del 15 al 19 de juliol, del 29 de juliol al 2 d’agost i del 2 al 6 de setembre 
Campaments 12/14 anys: de l’1 al 5 de juliol i del 5 al 9 d’agost 
Campaments 14/17 anys veure el programa 'Vacances actives' del 8 al 12 de juliol 

On dormiran?

Els participants s’allotjaran en tendes de campanya de 4/5 places, però en cas de mal temps es farà ús de la borda de Ràmio que disposa de tots els equipaments per fer-hi vida.

Material necessari:  

- 1 motxilla gran (40-50 litres) 
- 1 motxilla petita per fer petits desplaçaments 
- 1 sac de dormir 
- 1 frontal 
- 1 cantimplora 
- 1 carmanyola, coberts i got 
- 1 folro o plumó, 1 pantaló llarg, 1 impermeable, 1 samarreta de màniga llarga tèrmica, 1 tovallola, 2 samarretes, 2 pantalons curts, 1 banyador, 1 gorra, crema solar 
- 1 calçat de trail o bota de muntanya, 1 xancletes 

* Per una millor connexió amb la natura, no porteu el mòbil. Els monitors en portaran un que comunicarem als pares.  

Inscripcions

Inscriu-te en aquest enllaç.