Torna la Lliga FEDIC a Escaldes-Engordany

Dissabte 13 d’Abril és un dia important pel BC MoraBanc Escaldes-Engordany de capacitats especials, que torna a disputar la Lliga FEDIC a casa. L’equip participa habitualment en les trobades de la lliga FEDIC que es van celebrant per Catalunya i dissabte el Poliesportiu del Prat Gran d’Escaldes Engordany acollirà una. El cònsol menor d’Escaldes-Engordany, Quim Dolsa, ha destacat els lligams entre el club i la parròquia i ha remarcat que hi ha una “relació molt especial” entre les dues institucions. “No és només un club de bàsquest, va molt més enllà, és una eina de cohesió social”, ha declarat el cònsol menor. A la presentació, que s’ha fet aquesta tarda al Comú d’Escaldes-Engordany, també hi ha pres part l’entrenador del BC MoraBanc Andorra Escaldes-Engordany, Joaquim Pujol, el jugador del BC MoraBanc Andorra Escaldes-Engordany, David Ramon, i el director de la Base del BC MoraBanc Andorra, David Eudal. Dolsa ha destacat

Un total de 9 equips hi prendran part i els partits arrencaran a les 10 del matí en 2 pistes simultànies. La matinal de bàsquet tindrà una culminació especial amb el derbi contra el Sedis Airam Peusa que es disputarà a les 12h a tota la pista.

El BC MoraBanc Escaldes-Engordany va iniciar el seu camí la temporada 2019-20 i la pandèmia va privar l’equip de jugar una trobada com a local en aquells inicis. Després les restriccions ho van complicar força fins arribar a aquest dissabte. Joaquim Pujol és l’entrenador d’un equip que entrena cada setmana i que està esperant amb moltíssimes ganes la competició d’aquest dissabte a casa.

L’entrada és lliure i en un dissabte en què el primer equip juga fora anar a veure el torneig és un pla sensacional per dissabte al matí. Una jornada que no seria possible sense la col·laboració del Comú d’Escaldes-Engordany.