L’Espai Jovent posa en marxa la 8a edició del Talentejant d’Arts Plàstiques i Visuals

L’Espai Jovent organitza, un any més, el Talentejant d’Arts Plàstiques i Visuals, que arriba a la seva 8a edició amb l’objectiu de promoure i donar visibilitat als joves creadors del país. El concurs artístic està obert al col·lectiu jove d’entre 12 i 30 anys que queden classificats en dues categories (dels 12 als 17 anys i dels 18 als 30 anys). Dins de cada categoria es contemplen fins a tres habilitats artístiques (dibuix i pintura; digital i audiovisual; escultura i gravat) i compten amb premis de 400 euros (primer premi) i 200 euros (segon premi). 

La novetat d’aquesta edició rau en què tots els projectes, a més de rebre les valoracions del jurat, també seran avaluats pel públic en general, que podrà veure tots els treballs en diferents espais i a les xarxes socials. Així, del 3 al 10 de maig les obres artístiques es podran veure al CAEE, de l’11 al 19 de maig s’instal·laran a l’Espai Jovent i a partir del 3 de maig també quedaran exposades a les xarxes del Comú. 

Les obres han de ser de creació pròpia i han de presentar-se sota un títol juntament amb el seu significat. Tots els joves interessats a participar al Talentejant d’Arts Plàstiques i Visuals ja poden formalitzar la seva inscripció al web www.e-e.ad fins al 14 d’abril mentre que la data límit de lliurament és el 2 de maig. Les obres s’han de presentar a l’Espai Jovent.