El projecte Empodera’t acull una nova masterclass de defensa personal femenina

El Comú d’Escaldes-Engordany organitza la 4a edició de la masterclass de defensa personal femenina del programa Empodera’t després de l’èxit assolit en les passades edicions. L’activitat va dirigida a totes les dones a partir dels 14 anys que vulguin aprendre eines per defensar-se d’una possible agressió, potenciant la seguretat física i emocional a través de l’augment de la presa de consciència de l’espai, la postura, la comunicació verbal i no verbal. En total, poden participar del taller una cinquantena de dones. 

La classe es realitzarà a la Sala del Prat del Roure el pròxim 5 de març a les 20 hores i anirà a càrrec de Xavier Herver, president de la Federació Andorrana de Karate i director tècnic de la secció de Defensa Personal Femenina del Club Karate Fudo-Shin d’Escaldes-Engordany. 

 

Podràs inscriure't fins al 4 de març, fent clic en aquest ENLLAÇ o bé, directament al Departament d'Acció Social, de dilluns a dijous 8.00 h a 13:30 h i de 14.30 h a 16:30 h i divendres de 8:00 h a 15:00 h.

Les places son limitades. 

 

No oblidis enviar aquest document signat a cristina.garriga@e-e.ad 

 

L’activitat és gratuïta. 

 

*Cal portar roba còmoda.