Escaldes-Engordany celebra els Encants de Sant Antoni subhastant lots de productes artesans

Escaldes-Engordany es prepara per acollir una nova edició dels Encants de Sant Antoni que se celebrarà el pròxim 4 de febrer. Ja és una tradició que la parròquia els celebri quan s’acosta la Candelera que té lloc quaranta dies després de Nadal. En aquest sentit, cal puntualitzar que els Encants de Sant Antoni fa més de cent anys que se celebren i amb el pas del temps s’han anat introduint algunes variacions. 

Per aquesta edició, comptem amb la participació de totes les escaldenques i escaldencs que han aportat els productes que, posteriorment, se subhastaran. D’aquí que entre els aliments que es recullin s’hi trobin productes artesans derivats del porc, com ara, llonganisses, bulls, patés d’ànec, coques masegades, de greixons, orelletes, pots de mel i confitures. Tots aquests productes recollits en diferents lots se sortejaran a partir de les 11:30 hores a la plaça de l’Església de Sant Pere Màrtir. Per a poder participar-hi s’hauran d’adquirir les butlletes que es poden comprar en els diferents comerços de la part alta de la parròquia adherits a la iniciativa a un preu de 5 euros. 

Els Encants de Sant Antoni mantenen el component solidari. Així, tots els diners recaptats es destinaran a Càritas Parroquial. També hi ha el factor festiu, ja que com a fi de festa l’Esbart Santa Anna oferirà, al mateix indret, una exhibició dels balls més tradicionals. Un espectacle que anirà acompanyat d’un petit aperitiu que servirà per tancar l’edició d’enguany dels Encants de Sant Antoni.