'Temps era temps... 1993' arriba a Escaldes-Engordany el 3 de febrer

Escaldes-Engordany acollirà l'obra de teatre 'Temps era temps... 1993' el dissabte 3 de febrer. La representació commemora els 30 anys de la Constitució del Principat d'Andorra i el seu objectiu és sintetitzar els més de 500 anys d'història de la transició andorrana en un llenguatge jove, accessible, familiar i, de vegades, una mica trapella. La funció tindrà lloc a la sala d'actes del Comú d'Escaldes-Engordany a les 19 hores i la durada aproximada és de 40 minuts.

'Temps era temps... 1993' és una producció de la Jove Companyia Nacional d'Andorra i el Consell General d'Andorra, amb la col·laboració de la Fundació ONCA. Es tracta d’una obra teatral amb música en directe. El text i la direcció són a càrrec de Juanma Casero i Irina Robles, i l’elenc està format per Lua Roca, Aina Sánchez, Joan Ribó, Toni Zamora, Kic Barroc.

L’entrada és gratuïta i es pot adquirir a partir d’avui a 4tickets o a l’oficina de Turisme d’Escaldes-Engordany. L'espectacle està recomanat per a un públic major de vuit anys.