El Comú d’Escaldes-Engordany col·labora amb la Dynafit Andorra Trail

Un any més, el Comú d’Escaldes-Engordany col·labora amb la Dynafit Andorra Trail amb l’objectiu de promoure l’activitat física i l’activitat econòmica a la parròquia. Aquesta serà la 5ª edició de la Dynafit Andorra Trail i se celebrarà del 13 al 15 d’octubre. La cursa manté el mateix format que l’edició passada, amb les sortides i arribades a la plaça Coprínceps.

La cursa és per equips i tres etapes i en format individual en un, dos o tres dies. El divendres 13 d’octubre, tindrà lloc la primera etapa la #5k, amb sortida a les 20 hores en format contrarellotge. Un circuit interurbà, nocturn, de cinc quilòmetres i un desnivell de 260 metres. Està oberta a tots els públics i puntua per la Copa d’Andorra de muntanya en categories U.12 , U.14.I AMB 2 punts ITRA. Com a punts destacats del recorregut hi ha l’església de Sant Pere Màrtir, la capella de Sant Jaume d’Engordany, i la capella de Sant Roma. 

El dissabte 14 d’octubre tindrà lloc la Braibal, amb sortida a les 10 hores per a tots els participants, tant individuals com per equips. Té 26 quilòmetres i un desnivell de 1.890 metres. Els punts destacats del recorregut són l’estany Blau i la tossa de Braibal a 2.657 metres. Els participants tindran un temps màxim per completar la etapa de set hores. La cursa és puntuable per l’OPEN FEEC de curses de muntanya.

El diumenge 15 d’octubre tindrà lloc la Plaomera, amb sortida a les 10 hores per a tots els participants, tant individuals com per equips. Té 17quilòmetres i 1.200 metres de desnivell. Els participants tindran un temps màxim per completar la etapa de cinc hores i és puntuable per la Copa d’Andorra de Muntanya en Categoria U16-U18-U-19, i amb 3 punts ITRA i a la UTMB.

La modalitat per etapes constarà de la suma de les tres curses i la recollida de dorsals es farà divendres 13 d’octubre a la plaça Coprínceps, de les 16 hores a les 19 hores.

Prop d’uns 500 participants estan inscrits, el 43,6% són andorrans, un 25,3% espanyols i un 31,1% es de la resta d’Europa.

Les inscripcions es poden fer aquí.