Nova edició del grup de mares i pares per tractar aspectes sobre l’adolescència

El Comú d’Escaldes-Engordany torna a posar en marxa el grup de pares i mares. Un espai de conversa i reflexió on els progenitors de joves d’entre 11 a 17 anys podran compartir dubtes i inquietuds sobre l’adolescència i posar-les en comú a través de l’acompanyament de la psicòloga especialitzada en aquest àmbit Assumpció Lluís.

Es treballa amb dos grups diferenciats per l’edat dels adolescents, ja que les problemàtiques no son les mateixes en una franja d’edats d’11 a 13 que en la de 14 a 17 anys.

Ocasionalment, la primera sessió tindrà lloc el dia 28 de setembre a partir de les 20.30 hores al vestíbul del Prat Roure (les següents sessions ja es realitzaran a l’Espai Jovent a la mateixa hora). La metodologia d’aquestes sessions serà a partir d’inquietuds que presentin els pares, d’articles, vídeos, notícies d’actualitat que serveixen per obrir el tema, centrar-lo i generar debat i reflexió.

El servei és gratuït. La inscripció prèvia es obligatòria donat que les places són limitades amb un màxim de 15 persones pel bon funcionament del grup i es poden a la web del Comú d’Escaldes-Engordany www.e-e.ad. Les inscripcions es tanquen aquest divendres 22 de setembre.

Aquesta serà la 18a edició del grup de mares i pares, fet que demostra la bona acceptació que té l’activitat entre el col·lectiu de mares i pares que tenen preocupacions i, alhora, interès a saber gestionar una de les etapes de la vida més complexes com és l’adolescència.

 

Pots fer la inscripció aquí.