El ‘Petit Cap de Setmana’ permetrà descobrir diferents aspectes de la dansa

El Comú d'Escaldes-Engordany convida a passar un ‘Petit cap de setmana’ en família els dies 16 i 17 de setembre. Es tracta d’un esdeveniment ple d’activitats que han de servir per compartir i descobrir diferents aspectes de la dansa amb els membres de la família. 

Una de les activitats centrals serà la gimcana en família (dissabte 16 de setembre a les 11 hores) que ajudarà els participants a descobrir els espais culturals d’Escaldes-Engordany a través dels camins de la dansa. Precisament, per fer aquesta activitat caldrà inscriure’s instants abans de la sortida que tindrà lloc al Parc de la Mola. De fet, aquest indret és on es realitzaran totes les activitats programades del ‘Petit cap de setmana’ que acollirà diferents tallers centrats en els treballs manuals. També hi ha l’oportunitat de participar en el taller “Balla amb l’Esbart Santa Anna” (dissabte 16 de setembre a les 17 hores), en el qual es podran aprendre danses tradicionals, i la Cia Líquid Dansa protagonitzarà el taller “Dansa en família” (diumenge 17 de setembre a les 10.30 hores), que se centrarà en el ritme i moviment. 

Els espectacles de dansa també hi seran presents gràcies a la Cia. NS Dansa, que portarà a escena el conte més famós de la literatura com és ‘El petit príncep’ (dissabte 16 de setembre a les 18 hores). La Cia Líquid Dansa també acostarà al públic l’espectacle ‘Les aparences enganyen’ (diumenge 17 de setembre a les 11.15 hores).

El ‘Petit cap de setmana’ finalitzarà amb el concert del Cor Rock d’Andorra (diumenge 17 de setembre a les 12 hores), que s’acompanyarà amb un vermutet familiar al Parc de la Mola.

 

Consulta el programa aquí.