El Trofeu de Bàsquet d’Escaldes-Engordany enfrontarà el MoraBanc amb el Joventut

El Prat Gran serà, un any més, l’escenari del partit amistós de pretemporada entre el BC MoraBanc Andorra i el Club Joventut de Badalona que s’inclourà dins el 6è Trofeu de Bàsquet d’Escaldes-Engordany. L’esdeveniment tindrà lloc el pròxim divendres 15 de setembre a les 20 hores. 

Les entrades per presenciar el 6è Trofeu de Bàsquet d’Escaldes-Engordany es posaran a la venda avui mateix a un preu de 15 euros a través de la pàgina web www.bca.ad. La recaptació total de les entrades anirà en benefici d’ATIDA (Associació de transplantats i donants d’Andorra).   

La celebració del partit és una de les accions que queden incloses dins del conveni que dies enrere va  signar el Comú d’Escaldes-Engordany amb el Bàsquet Club MoraBanc Andorra (BCA). Aquest té per objectiu promocionar l’equip a la màxima categoria i, alhora, contribuir en el desenvolupament de la vessant social del club. I és que una de les voluntats de la corporació és estar vinculat al projecte del club i país. D’aquí que el Comú d’Escaldes-Engordany segueixi patrocinant l’equip de capacitats especials de l’entitat que porta el nom de la parròquia.

 

Pots comprar l'entrada aquí.