Sortida sobre micologia pels voltants de Ràmio

El Comú d’Escaldes-Engordany organitza, pel pròxim 23 de setembre, una sortida per conèixer les diferents espècies de bolets que es troben pel camí que condueix fins a la borda de Ràmio. La corporació prepara aquesta activitat amb la col·laboració de la Comissió de gestió de la Vall del Madriu-Perafita-Claror i Andorra Recerca i Innovació (ARI) i comptarà amb les explicacions del biòleg especialista en la matèria Manel Niell. 

L’activitat tindrà el punt de sortida al pont de La Plana a les 9.30 hores. Des d’aquest indret s’anirà caminant fins a arribar a Ràmio. Durant el camí s’aniran fent parades per donar les explicacions corresponents sobre els bolets que es vagin trobant, siguin tòxics o no. En arribar a la borda de Ràmio es farà un dinar. D’aquí que els assistents hagin de portar el seu menjar i el Comú els convidarà a cafè o te. 

La sortida està oberta a tothom i és gratuïta. Per aquest motiu, els interessats hauran de fer una inscripció prèvia enviant un correu electrònic a borda.ramio@e-e.ad o per WhatsApp al número 682 645.