Nou programa d’activitats de l’’Empodera’t’

El Comú d’Escaldes-Engordany ha publicat el cartell d’activitats que s’emmarquen dins el pròxim trimestre del programa ‘Empodera’t’. Tallers i xerrades formen part de la programació d’activitats que s’iniciaran al setembre i finalitzaran al novembre.

La primera acció serà un taller enfocat al benestar emocional amb una sessió de Tai-txi a l’aire lliure que dirigirà Manel Méndez de la Federació Andorrana de Wu-shu i Kung-fu. L’activitat serà gratuïta i tindrà lloc el 16 de setembre al parc del Prat del Roure. Seguidament, al 3 d’octubre es durà a terme un taller de cosmètica natural que anirà a càrrec de Cyrille Ferrandis. L’activitat tindrà un preu de 5 euros i es durà a terme a l’Espai Jovent. Durant el mateix mes, en concret, el 24 d’octubre se celebrarà, novament, el taller de risoteràpia que dirigirà Nair Monteiro. En aquesta ocasió, l’activitat tindrà un preu de 3 euros i se celebrarà a la sala del Prat del Roure. Finalment, el 14 de novembre tindrà lloc la xerrada en psicologia ‘I tu, que creus?’ que protagonitzarà Anna Verdaguer de Calma, Centre de Salut Integral a la cinquena planta del Comú d’Escaldes-Engordany.

El projecte ‘Empodera’t’ és un programa adreçat a dones que busca l’empoderament individual i col·lectiu. I és que l’empoderament de la dona és un procés de conscienciació, aprenentatge i adquisició d'eines per a la transformació social. En aquest sentit, es busca l’empoderament individual i col·lectiu, ja que no n'hi ha prou amb produir canvis a la dimensió subjectiva i personal, sinó que és necessari que es produeixin també col·lectivament, mitjançant la creació de xarxes i participació social.

Consulta la programació