Connecta´t amb l´Espai Jovent d’Escaldes-Engordany

L’Espai Jovent d’Escaldes-Engordany impulsa el programa ‘Connecta’t’ que inclou un seguit d’activitats per aquest estiu. Durant el que resta d’aquest mes de juliol, agost i setembre els més joves de casa tenen l’oportunitat de passar una estona ben entretinguts fent sortides a la muntanya, treballs manuals, cuinant, jugant a jocs de taula o bé fent una aproximació al món periodístic.

Els més aventurers tindran l’oportunitat de pernoctar una nit a Ràmio, fer una sortida a Gall de Bosc, a la ruta del ferro o Natruland. Els més llaminers tindran ocasió de realitzar tallers per aprendre batuts, gofres, iogurt grec o bombons. A aquells que els agradin els treballs manuals podran fer tallers sobre papiroflèxia, lettering o decoració de portades mentre que més juganers tindran l’opció de realitzar jocs de taula o apuntar-se a un torneig de dards. Altres activitats que criden l’atenció passen per l’activitat de GOT talent Espai, participar a la Ràdio Espai Jovent o als actes programats pel Dia Internacional de la Joventut que se celebra l’11 d’agost. En definitiva, activitats per a tots els gustos que es faran durant el matí o tarda, depenent del contingut de cada una d’elles.

Per a més informació, els interessats es poden dirigir a l’Espai Jovent d’Escaldes-Engordany ubicat al complex del Prat del Roure o bé trucant al 890.882 o enviant un correu electrònic a joventut@e-e.ad.

Aquest estiu Connecta’t!!!!!!!