Cultura a l’abast de tothom amb el Colors de música d’Escaldes-Engordany

El Comú d’Escaldes-Engordany ha presentat una nova edició del cicle Colors de Música que tindrà lloc durant els mesos de juliol, agost i setembre i que posarà a l’abast de tothom art, dansa, teatre i música en directe. En total, una trentena d’actes que es desenvoluparan en diferents indrets de la parròquia. 

En aquesta edició s’han programat les activitats que tenen més acceptació entre el públic, com els dilluns de dansa o els pícnics musicals. Així doncs, els dilluns de dansa tindran lloc al parc de la Mola i Engolasters i els concerts tornaran a la plaça Coprínceps i al parc del Prat del Roure, en aquest cas amb el pícnic del silenci (una novetat d’aquest any) i la nit del silenci. El públic també podrà gaudir del festival de festa major de l’Esbart Santa Anna “Tot s’hi val” i de la representació teatral “Turistes i banyistes”, el 5 i 6 d’agost.

A més, en el marc de l’exposició “Japó: una història d’amor i guerra” s’han organitzat diferents actes, com ara conferències, tallers de dansa i un concert de música tradicional japonesa perquè el públic pugui aproximar-se a la cultura asiàtica.

El cicle Colors de música també inclou actes organitzats amb la col·laboració d’altres entitats. Aquest és el cas de les ballades de sardanes a la plaça Coprínceps, en col·laboració amb l’Agrupació sardanista d’Andorra; el concert del finalista del Sax Fest; i un dels concerts del 24è Festival Internacional ORGUE&nd.

Un cop finalitzat el Colors de música arrencarà una nova edició del Sabors d’estiu, que arriba amb la novetat que enguany tots els concerts se celebraran al Parc de la Mola. Del 18 al 27 d’agost, de les 17 hores a les 23 hores, artistes i grups musicals del país es donaran cita en aquesta nova ubicació en la qual també hi seran presents restauradors del país per oferir als assistents beguda i menjar.

Descarrega't el programa AQUI