S’obren les inscripcions de l’Escaldes-Estiu +60

El Comú d’Escaldes-Engordany organitza la sisena edició de l’Escaldes-Estiu +60, que es desenvoluparà del 3 de juliol fins al 5 de setembre. Una edició que arriba farcida d’activitats per mantenir ben actives les persones de 60 o més anys també durant l’estiu. I és que la voluntat del Comú passa perquè els participants de l’Escaldes-Estiu +60 puguin gaudir de l’entorn natural i d’estones lúdiques tot fent activitat física.

D’entre les activitats que es podran fer destaquen les rutes guiades a la muntanya, sortida a Ràmio, ioga, pàdel, tennis, visita a Caldea, tir amb arc i recuperació funcional.  Les activitats, que han quedat classificades en funció de la seva dificultat, es podran escollir a la carta. Això sí, a l’hora de fer la inscripció, la persona interessada haurà de triar, com a mínim, 3 activitats que tindran un preu de 10 euros en total. El preu inclou també una samarreta i el dinar de cloenda de la 6a edició de l’Escaldes-Estiu +60 que se celebrarà el 5 de setembre a Engolasters.

Descarrega't la programació AQUÍ

Les inscripcions quedaran obertes el pròxim dilluns 19 de juny i es podran fer trucant al 807 005 o bé per WhatsApp al 609 858.

Consulta la programació: