La 6a edició de la Jorma Urban Trail obre inscripcions

Escaldes-Engordany es prepara per acollir la sisena edició de la Jorma Urban Trail que tindrà lloc el pròxim 6 de maig. Les inscripcions s’obriran el pròxim dijous 6 d’abril i s’hauran de realitzar aquí.

D’entre els aspectes més destacats de la cursa que uneix la ciutat amb la muntanya per la Vall del Madriu hi ha el fet que inclou, novament, la 2a edició de l’Escaldes Urban bike. Aquesta prova consistirà en una cronoescalada de 8 quilòmetres amb 600 metres de desnivell que partirà del Prat del Roure fins al llac d’Engolasters. La prova servirà per proclamar el campió del Campionat d’Andorra de contrarellotge.

Així mateix, la 6a edició de la Jorma Urban Trail continuarà comptant amb la combinada, que es podrà realitzar individualment, per parelles o parelles mixtes, i es desenvoluparà entre matí i tarda. La combinada tindrà un recorregut de trail running de 21 quilòmetres més una ascensió amb bicicleta de 8 quilòmetres fins a Engolasters.

Respecte la prova de trail running, aquesta presenta quatre recorreguts diferents (21 km-10 km-5 km-3 km) per tal que hi participin des dels corredors més experimentats fins a les famílies que vulguin compartir l’afició per la muntanya. Tots els recorreguts tindran sortida i arribada al Prat del Roure i amb aquesta cursa de muntanya es dona el tret de sortida a la Copa d’Andorra de curses de muntanya.