Escaldes-Engordany acollirà el 1r Torneig de Futbolí adreçat a joves

El Departament de Joventut d’Escaldes-Engordany organitza el primer Torneig de Futbolí que tindrà lloc el dissabte 13 de maig al vestíbul del Prat del Roure. Una jornada que pretén fomentar la participació i convivència entre els joves de 12 a 35 anys i, alhora, afavorir l’esperit esportiu entre aquests.

La competició quedarà configurada en tres categories (categories A, B i C) i cada una d’elles acollirà jugadors en funció de la seva edat. Així la categoria A inclourà jugadors de 12 a 15 anys, la categoria B acollirà jugadors de 16 a 22 anys i la categoria C integrarà jugadors de 23 a 35 anys. En total, està previst fer 16 parelles per categoria les quals s’aniran enfrontant dins d’una petita lliga que s’iniciarà a les 10 hores i s’allargarà fins a les 13 hores. Les semifinals i finals del torneig es disputaran entre les 15 hores i les 17 hores i, posteriorment, es farà entrega dels premis dels guanyadors de cada una de les categories.

Les inscripcions per a participar en el primer Torneig de Futbolí s’obren aquest divendres 31 març, es poden fer a l'Espai Jovent i es tancaran el pròxim 10 de maig. A partir d’aquí, els organitzadors configuraran el quadre d’enfrontaments que tindran lloc dissabte 13 de maig al vestíbul del Prat del Roure.

Consulta les bases aquí.