Escaldes Sound 3a edició

El Departament de Joventut d’Escaldes-Engordany junt amb l’Ajuntament de Cervera organitzen la tercera edició de l’Escaldes Sound. Una oportunitat perquè els joves de 12 a 35 anys, d’ambdós territoris, puguin mostrar al públic internauta els seus dots musicals i ser premiats per això. L’Escaldes Sound és un concurs de música juvenil que busca precisament crear un espai de referència per als solistes i grups musicals joves del país.

El format continua sent el mateix que s’ha anat seguint fins ara. Els participants hauran d’inscriure’s al certamen a partir de dimarts 28 de març (les inscripcions es tancaran el 29 de maig). A partir d’aleshores ja podran treballar amb el tema musical amb què es vulguin presentar a l’Escaldes Sound que es publicarà pel canal de YouTube del concurs l’1 de juny. A partir d’aquí, el públic anirà emetent el seu vot (fins al 30 de juny) que serà privat per no condicionar el resultat final. El guanyador de la 3a edició de l’Escaldes Sound es donarà a conèixer el 4 de juliol.


Els guanyadors del concurs obtindran com a premi la possibilitat de tocar en directe i durant 45 minuts a Cervera i a la inversa. De fet, els guardonats de la ciutat catalana tocaran en directe a Escaldes-Engordany durant el Dia internacional de la joventut que se celebra el 12 d’agost. Cal afegir que els premiats de les edicions anteriors no es poden tornar a presentar.


La voluntat dels organitzadors és assolir un índex de participació superior a l’edició del 2022 en què només es van conèixer quatre propostes, la majoria de solistes. D’aquí que es faci una crida als grups musicals joves del país i també als solistes que es vulguin fer un lloc en l’escena musical andorrana i catalana.

 

Descarrega’t les bases aquí.