El Comú d’Escaldes-Engordany incorporarà 140 eventuals d’estiu

El Comú d'Escaldes-Engordany obre, un any més, la convocatòria per esdevenir monitor de l'Escaldes-Estiu 2023. En total, aquest any, el Comú preveu incorporar 140 eventuals d’estiu. Entre aquests hi ha els monitors de l’Escaldes-Estiu, els ecoguardes de la Vall del Madriu, els operaris de camins de muntanya i els eventuals de Cultura i Promoció turística.

Quant als monitors de l’Escaldes-Estiu, les persones interessades a optar a una plaça poden presentar la sol·licitud fins al 14 d’abril a les 15 hores. D'aquesta manera, la corporació pretén incorporar un total de 57 monitors per cada un dels torns d’aquest estiu.

Per ocupar una de les places, els interessats han de ser majors d’edat (a 30 de juny han de tenir una edat mínima de 18 anys). Els requisits i bases de la convocatòria ja es poden descarregar gratuïtament des del web del Comú d’Escaldes-Engordany (www.e-e.ad) o recollir la documentació al Departament de Recursos Humans del Comú.

En el cas que la demanda d’activitats de l’Escaldes-Estiu superi les previsions, el Comú obrirà més places per ampliar el nombre de monitors i poder cobrir tots els serveis.