Exposició: Personae de Sam Bosque

Personae. Nel mezzo del cammin di nostra vita és el títol de l’exposició que ens permet conèixer la trajectòria de Sam Bosque (Barcelona, 1973), una de les artistes més destacades del panorama nacional.

Formada per una cinquantena d’obres de Sam Bosque, a més d’altre material que ajudarà a conèixer el procés de creació de l’artista (quaderns d’artista, publicacions, audiovisuals...), l’exposició està dividida en 11 àmbits presentats de forma cronològica.

Un compendi d’obres que orbiten sobre grans temes com són el pas del temps, les identitats canviants, en un intent de copsar-los a través de la pintura. Descobrir, fragmentar, deconstruir, recuperar per tornar a crear. Interrogar les persones sobre el seu espai i el seu temps, passat-present, negatiu-positiu, immaterial-material...

La mostra es complementa amb la publicació del catàleg de l’exposició, que recull les obres exposades així com els textos creats per l’artista per l’ocasió recorrent tota la seva trajectòria personal i vital. El catàleg, que es ven al CAEE al preu de 30 euros, inclou una làmina seriada creada per la Sam Bosque per aquesta exposició.

L'entrada és gratuïta.

 


S’han programat diverses activitats en el marc de l’exposició:

- SILUETES. Taller de pintura mural per a infants, a càrrec de l'artista.
Dissabte 18 de març a les 17 h

- VISITES NOCTURNES de la mà de l'artista.
Dimarts 28 de març i dijous 4 de maig, a les 19 h i a les 20.30 h

- PRESENTACIÓ DEL CATÀLEG DE L'EXPOSICIÓ PERSONAE, a la Biblioteca d'Escaldes-Engordany.
Dimecres 19 d'abril a les 19.30 h

- LA PROFUNDITAT DEL NEGRE. ENDINSAR-SE EN l'OBRA DE LA SAM, xerrada a càrrec de la historiadora de l'art Ruth Casabella.
Dijous 27 d'abril a les 19 h

- TALLER DE PINTURA MURAL INTERGENERACIONAL, a càrrec de l'artista.
Dissabte 29 d'abril a partir de les 10 h

Les activitats són gratuïtes però requereixen reserva prèvia.

Per a més informació i reserves: Tel. +376 80 22 55 o bé centre.art@e-e.ad.