Xerrada - La meva regla les meves normes

El Departament d'Acció Social organitza el taller xerrada “la meva regla les meves normes” una inicitiva que s'emmarca dins del programa 'Empodera't'.

L'activitat que és gratuïta, anirà a càrrec de les llevadores del SAAS Cristina Armengol i Virginia Cortesao. Ambdues seran les encarregades d’explicar i esvair dubtes i inquietuds entorn les diferents fases del cicle menstrual.

La iniciativa, tindrà lloc el proper dimecres 1 de març a la sala d’actes del Comú d’Escaldes-Engordany i està dirigida tant a dones com a noies adolescents que tinguin curiositat de saber tot el que experimenta el seu cos amb la menstruació.

L’objectiu del taller és identificar tots els canvis que es produeixen en el cos femení entorn al cicle menstrual des d’una perspectiva salutogènica, donar les eines suficients a les presents perquè visquin els seus períodes menstruals com els convingui.

Es demana a les assistents que portin el seu dispositiu electrònic per participar a les dinàmiques que es proposin durant l’activitat.