Últims dies per visitar l’exposició Affatus a l'Espai Caldes

Últims dies per visitar l’exposició Affatus, de l’artista Eve Ariza, a l’Espai Caldes. La mostra, que es va inaugurar el 6 d’octubre del 2022 es podrà veure fins aquest dissabte, 14 de gener. L’entrada és gratuïta.

En el marc de l’exposició s'ha publicat un catàleg fruit del recorregut al llarg de tota la producció de la creadora andorrana. Aquest compendi és una peça més de l’exposició creada per Eve Ariza, Aurora Baena i Carles Sánchez.

El catàleg recull tres parts independents: textos, imatges i una obra d’art creada ex professo per l'artista. Es tracta per tant d'un objecte artístic que facilita l’expansió de les seves parts per aconseguir ocupar espais poc habituals per a aquest tipus de publicació.

El preu de venda d’aquest document artístic és de 45 euros i es pot adquirir presencialment a l'Espai Caldes, al Centre d’Art d’Escaldes-Engordany (CAEE) i a l'Oficina de Turisme d'Escaldes-Engordany (ubicada a la plaça Santa Anna). També es pot adquirir en línia a la web d’Anem Editors a través de l’enllaç https://anemeditors.com/producte/affatus/. Un cop finalitzada l’exposició, el catàleg es mantindrà a la venda física i virtualment.