Alpha Space - Edició de neu

La quarta edició de l’Alpha Space, el festival d’activitats alternatives d’Escaldes-Engordany, portarà un snowpark al centre de la ciutat, concretament al carrer dels Veedors. Es tracta d’un esdeveniment inèdit al país que permetrà apropar el món del freestyle a la població. Se celebrarà el 18 de febrer, de les 12 hores fins a les 22 hores, i tindrà com a escenari el Prat del Roure.

L’Alpha Space inclourà una competició d’snowboard i una de freeski amb importants premis. A més hi haurà una competició d’snowskate (un híbrid entre snowboard i skateboard), apte per a tots els públics. Les inscripcions es poden fer fins al 8 de febrer i estan limitades a 60 participants.

Malgrat que la quarta edició presenta una proposta diferent i innovadora, es mantenen els pilars de l’Alpha Space, que busquen potenciar la cultura alternativa. Així doncs, el programa també inclou art urbà (murals i grafits) i música (reggae, rap i tecno sempre en vinil i a través d’un sound system fet especialment per a l’ocasió). A més s’ha previst una oferta de restauració amb la xocolata desfeta i el vi calent com a novetat i paradetes.

La coordinadora del projecte, Suray Fernández, ha explicat que l’esdeveniment permetrà gaudir d’un gran espectacle amb esportistes del país. Així mateix, el conseller de Joventut, Joao Lima, ha destacat que la quarta edició “eleva l’Alpha Space a un nou límit” al mateix temps que ha indicat que aquest esdeveniment “és més que neu: és música, és art. És el lloc on els joves es poden expressar”.

 

Inscripcions fins al 8 de febrer enviant un correu electrònic a contacte.alphaspace@gmail.com.