El Tribut 2022 de la Grossband homenatja Elton John, Donna Summer i Whitney Houston

El concert Tribut 2022 de la Grossband aquest any homenatjarà Elton John pel seu 75è aniversari i Donna Summer i Whitney Houston pels deu anys de la seva mort. Un espectacle digne de Broadway fet amb artistes d’Andorra, tal com ha destacat Jordi Barceló, representant de la Grossband. També es podran sentir pinzellades dels darrers tributs.

El concert mobilitzarà una seixantena d’artistes. Hi actuarà, a banda de la Grossband, l’Andorra Big Band, Manel Soriano, The Swing Girls, Laura Estiarte, Molly & Shelly, Joan Hernández & David Borràs, Alexia Adan, The Stars Choir, l’Orquestra de corda de l’Institut de Música del Comú d'Andorra la Vella i l’Esbart Valls del Nord.

Barceló ha explicat que es tracta d’un concert completament acústic i ha afegit que en aquesta cinquena edició s’ha apostat per reforçar la corda. Tot això amb l’objectiu d’omplir el Prat de Roure un cop més.

El conseller de Vida cultural del Comú d’Escaldes-Engordany, Valentí Closa, ha destacat l’entusiasme i les ganes que s’observa en aquest acte i ha remarcat que el concert és un tribut a músics que formen part de l’imaginari col·lectiu. Valentí Closa també ha expressat el ple suport del Comú d’Escaldes-Engordany a la cultura, i més encara si és feta per artistes d’Andorra.

El concert Tribut 2022 de la Grossband serà el 17 de desembre, a les 21 hores, al Prat del Roure d'Escaldes-Engordany. Les entrades ja estan a la venda aquí. Part de la recaptació es destinarà a l’associació Música para vivir que treballa per donar una sortida a través de la música a gent que es troba en situació de dificultat.