Obertes les inscripcions al taller ‘Casa sana: com fer els teus productes naturals’

Els productes naturals cada vegada guanyen més popularitat. Cuidar i respectar el medi ambient és responsabilitat de tothom i per això el Departament d'Acció Social del Comú d’Escaldes-Engordany proposa el taller Casa sana: com fer els teus productes naturals. Tindrà lloc dimarts 22 de novembre a les 20 hores, a l'Espai Jovent.

En aquest taller aprendràs a elaborar articles per a la llar a partir de productes naturals de la mà de Cyrille Ferrandis. Només necessites 10 ingredients bàsics, dels quals probablement sis ja els tens a casa. El taller té una part teòrica i una part pràctica en la qual elaborarem un sabó per a roba, pastilles per al rentavaixella i un netejador multiús. Et facilitarem tot el material necessari, només hauràs de portar un pot de vidre (tipus pot de melmelada) i una ampolla d’1 litre. Les places són limitades i cal fer inscripció prèvia.

 

Preu de l'activitat: 5 euros

Inscripcions: Del 14 al 18 de novembre, fent clic en aquest ENLLAÇ o bé directament al Departament d'Acció Social (de dilluns a dijous 8 hores a 13.30 hores i de 14.30 hores a 16.30 hores i divendres de 8 hores a les 15 hores).

Per completar la inscripció cal enviar aquests documents a cristina.garriga@e-e.ad.