El Fitness al carrer d’Escaldes-Engordany atrau 120 participants

El Fitness al carrer, una de les activitats organitzades pel departament d’Esports del Comú d’Escaldes-Engordany durant l’estiu, va finalitzar ahir amb una sessió de gipsy dance. Aquest any s’han organitzat nou activitats durant els dimecres de juliol i agost i s’han registrat prop de 120 participants.

Totes les activitats programades s’han fet a l’aire lliure, al camp de futbol 7 del Prat del Roure (a excepció dels dies de pluja, que han tingut lloc al pavelló del Prat Gran), i han estat amb accés lliure i gratuïtes.

Tal com s’ha pogut constatar, l’acceptació per part dels participants en l’edició d’aquest any ha estat molt bona. Això es deu al gran ventall d’activitats que s’han organitzat (des de ioga fins a zumba per a infants passant per line dance). A més, aquestes activitats estaven adreçades a tots els públics, fet que ha provocat que tant gent gran com adults i infants hi hagin participat.

L’objectiu de Fitness al carrer és dinamitzar els dimecres dels mesos d’estiu a través d’activitats que ajudin a fomentar l’estil de vida saludable entre la població.