1 / 1

Una delegació del Comú d’Escaldes-Engordany encapçalada per Rosa Gili visita la Farga del Madriu

La cònsol major d'Escaldes-Engordany, Rosa Gili, i la consellera d'Acció Social i Recursos Humans, Magda Mata, han visitat avui el treballs de recerca, conservació i valorització de la Farga del Madriu, també anomenada Farga d'Escaldes.
 
Durant la visita, Rosa Gili ha pogut conversar amb l'equip que està treballant al jaciment després de l'exposició dels avenços registrats en el projecte per part del seu coordinador.
 
Rosa Gili i Magda Mata han estat acompanyades a la visita per la brigada de camins del Comú d'Escaldes-Engordany i els responsables dels departaments de Cadastre, Urbanisme i Esports. També han aprofitat per conèixer de prop la Farga del Madriu els participants al Campus Natura que té lloc aquests dies a la borda de Ràmio.
 
Els vestigis arqueològics localitzats cobreixen prop de sis segles d’història de la Vall del Madriu-
Perafita-Claror.
 
La visita ha permès comprovar un cop més que Escaldes-Engordany és una parròquia amb béns significatius del patrimoni cultural nacional com és la Vall del Madriu (l’únic del país que està inscrit a la llista del patrimoni mundial de la Unesco) amb la Farga, els orris, les bordes, i la pedra seca