El Comú d’Escaldes-Engordany i el BC MoraBanc Andorra renoven el conveni de col·laboració

El Comú d’Escaldes-Engordany i el Bàsquet Club MoraBanc Andorra han signat aquest dimarts un conveni de col·laboració encaminat a promocionar l’equip i la parròquia. L’acord preveu una aportació econòmica per part del Comú i la seva durada es correspon amb la temporada esportiva 2022-2023, que comença l’1 de setembre i clourà el 30 de juny del 2023. Es tracta del mateix import que el Comú d’Escaldes-Engordany va destinar al club la temporada passada, tot i que aquest cop a la Lliga LEB Or, mostrant així el suport de la corporació al club.

Tal com ha declarat el cònsol menor d’Escaldes-Engordany, Quim Dolsa, aquesta aportació econòmica persegueix un objectiu compartit pel club i el Comú d’Escaldes-Engordany que és “tornar el Bàsquet Club MoraBanc Andorra al lloc que es mereix, que és l’ACB”. Dolsa ha expressat la satisfacció del Comú de continuar vinculat al projecte del club. En aquest sentit ha afirmat que “ens fa una particular il·lusió que l’equip de capacitats especials porti el nom de la nostra parròquia, Escaldes-Engordany”. Així ha destacat que el Comú d’Escaldes-Engordany sempre estarà al costat de les iniciatives que afavoreixen la igualtat d’oportunitats entre la ciutadania.

De la seva banda, el president del Bàsquet Club MoraBanc Andorra, Gorka Aixàs, ha agraït el suport de la corporació escaldenca afegint que “la vinculació entre les dues entitats està marcada des dels inicis de la història del club i que això segueixi sent així és tot un orgull per al BCA”.

El conveni estableix que el Comú d’Escaldes-Engordany patrocinarà l’equip de capacitats especials del club i que el pavelló del Prat Gran serà la seu dels partits d’aquest equip així com dels entrenaments. També s’hi recull que el primer equip del Bàsquet Club MoraBanc Andorra jugarà un partit amistós de pretemporada al Prat Gran d’Escaldes-Engordany en el marc del Trofeu Escaldes-Engordany.

A més, el MoraBanc realitzarà durant la temporada 2022-2023 la jornada benèfica i d’exhibició Champions per Unicef al Prat Gran, que comptarà amb la participació de personalitats del país, esportistes de renom i jugadors del primer equip.

Una temporada més, el Comú d’Escaldes-Engordany formarà part d’un projecte que va veure la llum a la parròquia i que vol tornar al màxim nivell.