Festa d’inauguració de la borda de Ràmio

El Comú d’Escaldes-Engordany organitza de cara al proper diumenge, 3 de juliol, una festa d’inauguració de la borda de Ràmio. L’acte està obert a tota la població i dona el tret de sortida a les activitats que aquest estiu es desenvoluparan a la zona.

 

El programa començarà a les dotze del migdia amb una benvinguda de la cònsol major i un intercanvi de reflexions al voltant del passat, present i futur de la Vall del Madriu. A la una, s’oferirà un aperitiu amenitzat amb música. Per als més petits s’han preparat jocs tradicionals.

La pujada fins a Ràmio es podrà fer acompanyats per guies de muntanya. El Comú d’Escaldes-Engordany ha previst dos punts de trobada. El primer és a la Plana, just a l’inici del camí de la Muntanya. El segon és a l’inici del camí dels Matxos, al costat de la caseta de fusta. Les dues sortides començaran a les 10.30 hores.

El Comú d’Escaldes-Engordany posarà a disposició de totes les persones que vulguin participar a la festa d’inauguració un bus llançadora gratuït. El bus sortirà del parc de la Mola a les 10 hores i traslladarà els passatgers fins al camí de la Muntanya (la Plana) i el camí dels Matxos per pujar a peu cap a Ràmio.

El vehicle que farà aquest trasllat no accepta gossos. Per tant, per pujar amb la mascota caldrà fer una reserva al bus a la demanda a través de l’App Ride Pingo. Es recomana el desplaçament amb bus ja que diumenge, de 8 a 10 hores, les carreteres estaran tallades a causa de la celebració d’un esdeveniment esportiu. Per la baixada també es podrà utilitzar el servei del bus a la demanda.