Concurs d'iniciatives ambientals 2022

Un any més el Comú d'Escaldes-Engordany juntament amb Andorra Sostenible organitzen la 16a edició del Concurs d'iniciatives ambientals 2022.
 
La finalitat és reconèixer i donar visibilitat als projectes i accions que es porten a terme al país. Les millors propostes ambientals seran premiades, en els àmbits de: desenvolupament sostenible, sensibilització i l'educació ambiental, millora del medi ambient, la qualitat de vida de les persones o el foment de l'economia circular.
 
Categories concurs:
Poden participar en el concurs tots els ciutadans, escoles, organismes públics, empreses i entitats sense ànim de lucre que desenvolupin iniciatives en els àmbits descrits anteriorment.
 
Premis:
La dotació total per la 16a edició del concurs d'iniciatives ambientals és de 7.000€, repartits en 3 categories de la manera següent:
- 2 premi de 1.500 euros i 1.000 euros respectivament per a les iniciatives ambientals guanyadores en la categoria "Ciutadania i empreses".
- 2 premis de 1.500 i 1.000 euros respectivament a les iniciatives ambientals guanyadores en la categoria "Escoles".
- 1 premi temàtic especial en Consum Sostenible dotat amb 2.000 euros per a accions que promoguin el consum sostenible de productes i recursos
 
La data límit per presentar la candidatura és divendres 11 de novembre 2022 a les 13 h.