Taller de Risoteràpia

Riure és una teràpia que aporta enormes beneficis!

És per això, que el Departament d'Acció Social posa en marxa un taller de Risoteràpia a càrrec de la Silvia Dosta, que tindrà lloc dimarts 10 de maig a les 20h a la Sala Prat del Roure.

Els objectius d'aquesta activitat és recordar la millor manera d'entendre i enfocar la vida i les relacions. Prendre consciència que el riure i la nostra voluntat hi té molta importància a l'hora de modificar les connexions cerebrals que ens portarà a tenir una actitud positiva. Connecta amb la teva part més senzilla, innocent i amb qui realment ets.

 

Saps quin son els beneficis del riure?

El riure redueix els riscos cardiovasculars, alleuja el dolor, redueix l'estrès i l'ansietat. És beneficiós pel sistema respiratori, fa més resistent el sistema immunitari.

 

Vine a passar una bona estona amb nosaltres, la sessió compta amb dinàmiques de grup i jocs de rol! Fomenta el teu benestar físic i emocional treballant la teva rialla!

Fem salut utilitzant el riure com a eina!

 

Inscriu-te!

Del 3 al 8 de maig, fent clic en aquest ENLLAÇ o bé, directament al Departament d'Acció Social, de dilluns a dijous 8 a 13:30 h i de 14.30 a 16:30 h i divendres de 8 a 15 h. 

 

No oblidis enviar aquest document a cgarriga@e-e.ad

Dimarts 10 de maig a les 20 h a la Sala del Prat del Roure.

Preu de l'activitat: 3 €

Les places són limitades a 20 persones.