Obertes les inscripcions de la Jorma Urban Trail

Torna la Jorma Urban Trail, la cursa impulsada pel Departament d'Esports del Comú d'Escaldes-Engordany que se celebrarà el 7 de maig. La cinquena edició de la cursa que fusiona els camins tradicionals que uneixen la parròquia amb els camins de muntanya, passant per la Vall del Madriu, forma part de la primera prova de Multissegur Assegurances Copa d’Andorra de curses de muntanya.

Les inscripcions es poden fer a partir de les 10 hores d'aquest dilluns, 11 d'abril, a la pàgina web del comú (www.e-e.ad) o bé, presencialment a la botiga Jorma Trail d'Andorra la Vella. La corporació escaldenca ha volgut recordar els diferents recorreguts que es proposen. A banda dels habituals de cinc, deu i 21 quilòmetres, l'any passat es va incorporar una cursa més familiar amb un recorregut de tres quilòmetres.

Pel que fa al preu de les inscripcions, el recorregut de tres i cinc quilòmetres té un preu de 5 euros, el de deu quilòmetres 10 euros i per últim el recorregut de 21 i la prova de cronoescalada de vuit quilòmetres tenen un preu de 15 euros.

A més, com a novetat d'aquesta cinquena edició, s’afegeix una nova prova de cronoescalada de ciclisme combinada tant en format individual com en parelles. Amb un recorregut de vuit quilòmetres i 600 metres de desnivell serà puntuable per al Campionat d'Andorra de contrarellotge.

La sortida tindrà lloc al Prat del Roure a partir de les 15.30 hores i l'arribada serà al Llac d'Engoslasters.