Més de 370 infants gaudeixen de les activitats de Pasqua d'Escaldes-Engordany

Les activitats organitzades pel Comú d'Escaldes-Engordany amb motiu de les vacances escolars de Pasqua han exhaurit totes les places. En total, 373 infants podran gaudir de la programació preparada pel Departament d'Esports i el d'Infància.

Quant a les activitats organitzades pel Departament d'Esports, el primer torn ha tingut 135 inscrits i el segon 118. Entre els participants, hi ha vuit infants procedents d'Ucraïna que han pogut gaudir també d'aquestes activitats.

Les activitats de Pasqua organitzades pel Departament d'Esports van adreçades als infants de 6 a 14 anys i no només inclouen els campus esportius de futbol, bàsquet, tenis, skate, gimnàstica rítmica o boxa sinó també activitats culturals com tallers d'escriptura, teatre i jocs de cooperació, entre altres. L'horari comprèn de les 8.45 a les 20.15 hores, tenint en compte el servei de ludoteca i el dinar, que són opcionals.

Per altra banda, a L'Espai Lleure 1 s'han omplert totes les places, arribant als 120 infants. D'aquests, 60 inscrits corresponen al primer torn (que té lloc de l'11 al 14 d'abril) mentre que els altres 60 corresponen al segon (del 19 al 22 d'abril). L'Espai Lleure s'adreça als infants de 3 a 5 anys. En aquest cas, entre les activitats programades hi ha una visita al CAEE o l'Espai Caldes, tallers de treballs manuals, jocs, i tallers de cuina, entre d'altres.

Exoneracions

Per garantir l'accés de tots els infants al lleure, el Comú d'Escaldes-Engordany ha exonerat les activitats per als casos que ho requerien. Així, el Departament d'Esports ha concedit set exoneracions per un total de 796 euros mentre que en el cas de l'Espai Lleure 1 s'han ofert a tres infants.