El CAEE acull l’exposició 'Basat en històries reals' de la Fundació Foto Colectania

El Conseller de Vida Cultural, Valentí Closa, juntament amb la directora artística de la Fundació Foto Colectania, Irene Mendoza, ha inaugurat l’exposició 'Basat en històries reals' que acull el Centre d’Art d’Escaldes-Engordany des del 7 d’abril fins dissabte 11 de juny.

La mostra és un recorregut a través d’una selecció de més de 50 artistes contemporanis d’Espanya i Portugal de la col·lecció Foto Colectania que permet conèixer les històries que hi ha darrere de les fotografies i que remeten a les intencions i experiències dels seus autors i autores.

La complicitat de molts dels fotògrafs amb aquesta fundació ha permès reunir testimonis directes dels mateixos autors sobre les seves obres, donant claus de sentit i contextos que moltes vegades passen desapercebuts. Una invitació a tornar a mirar, a aprofundir en les imatges i a descobrir nous relats.

A l’entorn de la mostra, a més, el Comú d’Escaldes-Engordany ha organitzat diferents activitats. Dissabte 30 d’abril de les 16.30 a les 19 h s’ha programat Distorsions fotogràfiques, un taller per conèixer la fotografia en família d’una forma diferent, a càrrec de Montserrat Altimiras. També hi haurà una visita nocturna que tindrà lloc dimarts 17 de maig, a les 20 hores. Les places són limitades i les reserves s’han de fer al 802 255.