Segona campanya de distribució de compostadors

El Comú d'Escaldes-Engordany posa en marxa la segona campanya de distribució de compostadors. Potenciar la recollida de la matèria orgànica a prop teu, ajudant-te a recuperar les restes vegetals que generes amb el manteniment del teu hort o jardí és un dels nostres objectius. D'aquesta manera aprofitaràs les restes orgàniques vegetals i reduiràs les emissions de gasos a efecte hivernacle produïts per diversos factors propis de la gestió de la fracció orgànica.

 

Compostadors 2021

El tècnics del Departament de Medi Ambient visitaran les persones que al 2021 van sol·licitar un compostador per verificar i analitzar el procés natural de transformació de residus.

 

Els compostadors comunals són per a tu si:

- Ets ciutadà o ciutadana d'Escaldes-Engordany.

- Tens un jardí a casa, un hort o un pati.

- Tens espai per col·locar un compostador de 72 cm x 72 cm.

- Vols aportar el teu granet de sorra per estalviar emissions de gasos amb efecte hivernacle.

 

Com puc sol·licitar el meu compostador?

Si estàs interessat a experimentar el procés natural del compostatge descarrega la sol·licitud o bé, al Servei de Tràmits i lliura-la al Departament de Medi Ambient del Comú d'Escaldes-Engordany.

Els tècnics del Departament faran una visita per avaluar si l'espai considerat compleix els requisits de reproducció de compostatge. Podràs passar a recollir el compostador a la deixalleria Comunal (av. Pont de la Tosca partida d'Ensucaranes).