Segon taller de cosmètica natural

Les participants a la segona edició del taller de cosmètica natural, organitzat aquest dimarts en el marc del programa Empodera’t, van tenir l’oportunitat d’aprendre a elaborar productes a base de plantes i olis essencials. La sessió, dirigida per Cyrille Ferrandis, va començar amb una introducció a la cosmètica natural, els ingredients que s’utilitzen i les aplicacions que poden tenir les diferents plantes. Tot seguit, les participants van poder posar en pràctica aquests coneixements amb l’elaboració d’un xampú sòlid de coco i una crema per al cos d’avena amb oli essencial de menta.

La cosmètica natural té efectes positius per a la salut, ja que no s’utilitzen productes sintètics, i també per al medi ambient, tenint en compte que s’evita la generació de plàstics. Finalment, la cosmètica natural és més econòmica perquè la fa un mateix.

L’èxit obtingut en el primer taller de cosmètica natural, en el qual van quedar onze inscrites en llista d’espera, ha fet que s’hagi organitzat aquesta segona edició. En aquesta ocasió la rebuda també ha estat molt bona.