Concert Solidari per Ucraïna

La Sala del Prat del Roure serà escenari aquest pròxim dissabte 2 d'abril a partir de les 19.30 h, del Concert Solidari per Ucraïna.

L'acte solidari que compta amb el suport del Comú d'Escaldes-Engordany, recaptarà fons en benefici de la Creu Roja Andorrana amb l'objectiu d'ajudar en les seves tasques humanitàries.

 

Un total de 18 artistes, Juli Barrero, Cor de Rock (Gil Blasi i Jordi Porta), El Tren de la Mussa, Grossband (Jordi Barceló), Komanem, Patxi Leiva, Alejandra Pereyra (Darah Pakta), Martha Roquett, Rumband, Quim Salvat, Teresina Serra, Guillem Tudó, dels quals Oriol Vilella, Enric Bartomeu, Mar Capdevila, Susane Georgi, Perseéfone i Alejandro Politi intervindran en diferit a través de vídeo.

 

Les entrades tenen un preu de 10 € pels adults i 5 € els infants (fins a 12 anys) i es podran adquirir a partir de demà divendres 24 de març als següents punts:

- Servei de Tràmits del Comú

- Oficina de Turisme d'Escaldes-Engordany

- Departament d'Esports (Prat del Roure)

- Creu Roja Andorrana

- Taquilla el mateix dia del concert.

 

Per aquelles persones que no puguin assistir al concert i desitgin fer una aportació econòmica la Creu Roja té obert un número de compte a totes les entitats bancàries del país.

 

Anima't! Col·labora!