Obert el carrer de l’Étang Salé, que connecta l’avinguda del Pessebre i Fiter i Rossell

Després de la recepció provisional de l’ampliació del carrer de l’Étang Salé per part del Comú d’Escaldes-Engordany, aquest dijous s’ha obert al pas de vianants i vehicles aquest nou vial que permet connectar l’avinguda Fiter i Rossell i el carrer Hortalets de Ribot. D’aquesta manera es dona continuïtat als carrers de l’Étang Salé i Hortalets de Ribot, tots dos fins ara sense sortida.

El nou tram de carrer té 260 metres de llargada i disposa de tots els serveis (clavegueram, la xarxa d’aigües pluvials, les instal·lacions de FEDA i Andorra Telecom, i l’enllumenat públic). Les voravies s’han asfaltat per evitar relliscades.

Amb l’ampliació del carrer de l’Étang Salé es guanya una zona blava amb parquímetres d’un total de 50 places. Això millorarà l’oferta d’aparcament en un indret de la parròquia que n’està mancat. Aquesta no serà l’única actuació que es farà en aquest sentit ja que en breu es podrà disposar d’un nou espai d’aparcament a la mateixa zona.

El nou tram del carrer de l’Étang Salé té un sol carril de circulació en sentit Fiter i Rossell des de l’avinguda del Pessebre i Hortalets de Ribot.