Arriba el Carnaval!

Donem el tret de sortida al programa d'actes i activitats del Carnestoltes que el Comú d'Escaldes Engordany i Andorra la Vella han preparat conjuntament!
 
 
Divendres 25 de febrer:
Com és habitual l'acte començarà amb la tradicional penjada del Carnestoltes a càrrec del grup "Making off" i de l'Esbart Santa Anna que tindrà lloc a les 19 h a la plaça Coprínceps.
 
 
Dissabte 26 de febrer:
A partir de les 12.30 h al c/ Veedors la UPTEE organitza l'11a Calçotada Popular!
Calçots, botifarra, beguda i pitet: 7€
Calçots, beguda i pitet: 4,50€
 
 
Un dels actes més esperats és la gran rua de Carnaval, a partir de les 18 h, Les Wagonetes de la Cia Les Enjoliveurs viatgen pels carrers d'Escaldes-Engordany i Andorra la Vella.
 
 
Dilluns 28 de febrer a les 17 h al Sala Prat del Roure
Espectacle Infantil Mozartland a càrrec de la Cia. del Príncep Totilau!
Els germans Wolfgang i Nannerl Mozart entren a l'habitació de jugar de la seva casa de Salzburg, enmig d'una revetlla musical, i descobreixen que ha passat una cosa molt especial: un munt de conills del bosc han entrat a l'habitació!
Entrada gratuïta.
 
 
Dimarts 1 de març
19 h: El Robatori de les olles, amb la col·laboració de la secció infantil i juvenil de l'Esbart dansaire d'Andorra la Vella.
19.30 h: Judici i cremada del Carnestoltes a la plaça Guillemó d'Andorra la Vella. L'acte anirà a càrrec del grup de teatre "Making off" i amb la participació de l'Esbart dansaire d'Andorra la Vella, que amb motiu de la celebració del seu 40è aniversari, oferirà una actuació completa dels seus balls de carnaval.
 
 
Concurs Virtual de disfresses i coreografies
Concurs vídeo-fotogràfic virtual en el qual es premiaran les millors disfresses i coreografies. Envieu les vostres propostes a cultura@comuandorra.ad o a s.cultura@e-e.ad i després les podreu veure al lloc web www.habemuscarnaval.comPremis a les millors disfresses per grup (Mínim 3 persones)1r. 250 € / 2n. 200 € / 3r. 150 € Accèssit disfresses de nucli de convivència amb mascota:50 €.
 
Setmana del cinema d'animació:
Una mostra de les millors obres de l’edició 2021 del Festival Internacional de Cinema d’Animació d’Annecy que organitza l’Ambaixada de França a Andorra que tindrà lloc a la Sala d'Actes del Comú d'Escaldes-Engordany.
 
Dimecres 2 de març
A les 17.30h adreçada a infants de 6 a13 anys
A les 19.30h adreçada als joves i adults
Entrada gratuïta amb reserva prèvia a l’Oficina de Turisme d’Escaldes-Engordany al 890 881 o bé a oficinaturisme@e-e.ad.
 
 
Tallers de Carnaval
Del dimarts 1 al divendres 4 de març del 2022Si has nascut entre el 2011 al 2015 Vine aquestes vacances a l'Espai Petits Lectors de la Biblioteca d'Escaldes-Engordany de 17 a 18.30 h i descobreix els personatges desconeguts de l'època medieval. Ens convertirem en joglars, trobadors i bufons!!! "Soc un joglar que canta cançons, per aquí per allà per tots els racons"
 
 
Dimarts 1 de març: Viatjarem al passat per conèixer els joglars, trobadors i bufons que eren els cantants i actors de l'edat mitjana.
 
 
Dimecres 2 de març: Compondrem cançons i poemes d'allò més esbojarrats.
 
 
Dijous 3 de març: Reproduirem la vestimenta i els instruments que utilitzaven aquestes "estrelles" de la vida medieval.
 
 
Divendres 4 de març: Pujarem a l'escenari per jugar a ser joglars i bufons: serem artistes medievals per Carnaval!
Preu: 12 € la setmana, places limitades.
 
 
Reserva prèvia al tel.: 802 256 o be a biblioinfantil@e-e.ad
Més informació: Departament de Cultura, Comú d'Escaldes-Engordany, tel: 890890 o bé Àrea de Cultura, Comú d'Andorra la Vella, tel: 730037.